NaslovnicaDownloadPomoć
Banner
    croJoomla


Home Vijesti Najnovije Objavljena Joomla! 1.5 RC1"Mapya"
Objavljena Joomla! 1.5 RC1"Mapya"
Sunday, 22 July 2007 19:26

Joomla! 1.5 je još korak bilže stabilnom izdanju.

Prva release candidate verzija pod kodnim imenom "Mapya" je objavljena u subotu 21. 07. 2007. Mapya je Swahili riječ za "novo" i označava početak nove generacije Joomla! CMS-a. Prije objavljivanja finalne verzije očekuje se samo još jedno RC izdanje.

Joomla! 1.5 RC1 je već dovoljno sigurna i stabilna da se može smatrati spremnom za produkciju. Naravno, samo za one koji se ne plaše ručno dodavati ispravke ukoliko budu potrebne. Upgrade aktivnih 1.0.x sajtova još nije dobra ideja, kako zbog toga što još nisu ažurirane 3PD komponente tako i zbog činjenice da migrator komponenta još nije objavljena.

Sjetimo se, prelazak sa 1.0.x na 1.5 neće biti poput nadogradnje unutar 1.0.x serije. Migracija će funkcionirati tako da se napravi nova Joomla! 1.5 instalacija, a onda se u nju uveze sadržaj stare baze. Više informacija o tome kada dođe vrijeme.

Hrvatski jezik za instalaciju je, kao i do sada, uključen u službeno izdanje. Puni prijevod za front-end i administraciju će biti objavljen ovdje u narednim danima.

Službena najava: http://www.joomla.org/content/view/3668/1/

Download Joomla! 1.5 RC: http://joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/

 
Naslovnica
Download Zona
Forum
Joomla!™ is the trademark of Open Source Matters, Inc in the United States and other countries. The Joomla! name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters. crojoomla.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.
    Copyright © croJoomla.com 2005 - 2019     powered by Joomla