NaslovnicaDownloadPomoć
Banner
    croJoomla


Home Vijesti Najnovije Joomla! 1.5 RC3 — Codename Takriban
Joomla! 1.5 RC3 — Codename Takriban
Sunday, 09 December 2007 08:48

Joomla! 1.5 RC3 [codename: Takriban] je spreman za download. Imali smo 'Red Barchetta' release candidate, zatim Endelo RC (značenje - razvoj, napredak, poboljšanja...). Takriban znači 'skoro, približno'. E, pa skoro, zamalo smo na cilju. Stabilna verzija je vrlo, vrlo blizu.

Prošlo je otprilike 10 tjedana od izlaska RC1 verzije, 5 tjedana od RC2, a zahvaljujući podršci vrijedne zajednice, napravljeno je dosta poboljšanja i ispravka bug-ova. Joomla! 1.5 je prihvaćena od mnogo korisnika, koji vrijedno testiraju RC verzije, u želji za što boljim konačnim proizvodom. Za trenutni Joomla! 1.5 template competition i dalje postoji interes, kao i za 1.5 native eksenzije, koje se nalaze u Joomla! Extensions Directory .

Tehničke napomene

Važno je napomenuti, da je potrebno napraviti upgrade postojećih Beta, RC1 i RC2 instalacija. U verziji RC1, pronađeni su sigurnosni propusti, jedan u vezi SQL injection, i jedan XSS, kao i nekoliko "full path disclosure " propusta. Sigurnosni propusti su riješeni u verziji RC2.


Instalacijski paketi

Za instalaciju 1.5 Takriban RC3, dostupni su samo puni paketi. Kao i obično, paketi su pripremljeni u 3 kompresijska formata (zip, tar, bzip2). Download link za J! 1.5 RC3:

http://joomlacode.org/gf/project/joomla/frs/

 

 

Preuteto sa joomla.org

 

 
Naslovnica
Download Zona
Forum
Joomla!™ is the trademark of Open Source Matters, Inc in the United States and other countries. The Joomla! name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters. crojoomla.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.
    Copyright © croJoomla.com 2005 - 2019     powered by Joomla