NaslovnicaDownloadPomoć
Banner
    croJoomla


Home Vijesti Najnovije Joomla! osvaja 'Best CMS Award' - Ponovo !!!!
Joomla! osvaja 'Best CMS Award' - Ponovo !!!!
Sunday, 09 December 2007 15:36

best-open-source-php-cms.gif

Packt Publishing je danas objavio da je Joomla! ponovo pobjednik "Best PHP Open Source Content Management System" za 2007.

To je drugi put za redom da Joomla! osvaja prestižnu Packt nagradu. Na drugom i trećem mjestu, iza Joomla, u konkurenciji su bili i Drupal, te e107.

 

Suci su napomenuli, da je Joomla! vjerojatno jedna od najboljih stvari koje su se "dogodile" u open source pokretu, u posljednje vrijeme. "Prva verzija se pojavila tek u rujnu 2005, a od onda je prerasla u najrašireniji Content Management System na web-u.

Suci su također spomenuli brojne razloge, koji su doprinijeli da Joomla! ponovo osvoji nagradu.

"Najupečatljiviji je dio, dobar front-end za administratore i korisnike, koji im omogućuje da se na jednostavan način kreira tradicionalni company website - odmah nakon instalacije. Još jednom, suci su komentirali veličinu, odgovornost i odziv zajednice Joomla! korisnika, kao i brzinu, kojom se rješavaju mogući problemi.

Joomla! Project Manager Johan Janssens rekao je, da je ova nagrada još jedna potvrda kvalitete projekta u cijelosti.


NEWSFLASH: Packt je potvrdio da je Joomla! 1.5 (iako je još u verziji Release Candidate) bila osnova za njihovu odluku. Dobra vijest za sve neodlučne, koji se pitaju koliko je dobra nova generacija Jooma framework-a!
 
Naslovnica
Download Zona
Forum
Joomla!™ is the trademark of Open Source Matters, Inc in the United States and other countries. The Joomla! name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters. crojoomla.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.
    Copyright © croJoomla.com 2005 - 2019     powered by Joomla