NaslovnicaDownloadPomoć
Banner
    croJoomla


Home Vijesti Najnovije Novi webhost i planovi za budućnost
Novi webhost i planovi za budućnost
Tuesday, 09 September 2008 03:34

Stvari su bile poprilično uspavane na crojoomla u zadnje vrijeme ali to vrijeme je iza nas.

Nova Joomla! 1.5x serije polako zamjenjuje staru dobru 1.0 seriju. I ako će stara 1.0 varijanta, zbog svoje provjerenosti i zrelosti, još neko vrijeme biti bolji izbor za ozbiljne projekte kod kojih su stabilnost i sigurnost izuzetno važni, za nju već postoji mnoštvo informacija, pa je vrijeme da se više pozabavimo novom verzijom.

U planu je reorganizacija sadržaja i dodavanje novih servisa u zamjenu za forumske rubrike "Vaši Joomla sajtovi" i "Profesionalne Usluge". Razmišljamo o odvajanju foruma od sajta, ali sigurno ne prije testiranja zadnjeg upotrebljivog mosta za Joomla! 1.0 seriju.

Prva izmjena je novi, sjajni webhosting koji sponzorira shopcentar . Preseljenje će se događati kroz sljedećih par dana. Od ove noći će forum na starom hostu će biti zatvoren za pisanje, a registracija će biti onemogućena.

Nadamo se da će novi hosting biti malo življi, brži i time ugodniji za korištenje. Moja osobna nada je da se nelagoda zbog oslanjanja na nečiju dobru volju neće pokazati opravdanom. (Vaš control freak na (mogućem) putu izliječenja:)

Ukoliko imate želje, ideje o tome što bi trebalo dodati ili oduzeti da vam crojoomla sajt bude korisniji sada je pravo vrijeme da se oglasite. Forumska rubrika za vaše primjedbe je uvijek otvorena, osim ako je zatvorena zbog preseljenja.

Napomena: ukoliko u sljedećim danima vidite plutajući prozor povrh crojoomla sajta, znači da ste učitali sadržaj sa starog hosta. Registracija i pisanje postova tada neće biti moguće.

 
Naslovnica
Download Zona
Forum
Joomla!™ is the trademark of Open Source Matters, Inc in the United States and other countries. The Joomla! name and logo are used under a limited license granted by Open Source Matters. crojoomla.com is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.
    Copyright © croJoomla.com 2005 - 2019     powered by Joomla